Algemene voorwaarden

1: Identiteit van de ondernemer

Registratienaam bedrijf:    Juwelina
BTW nummer:                  BTW. NL002343305B68
KVK nummer:                   74573942 

De eigenaresse van de webshop is Inna Hazekamp, kunsthistorica en kunstenares. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde artikelen.

ING Bank Juwelina NL26INGB0007875467
Rabobank Juwelina Holland NL11RABO0310377838

telefoon nummer: 06-50869142
Contact: I. Hazekamp
E-mailadres: [email protected]

2. Het gebruik van de Webshop
Nadat u een bestelling hebt geplaatst in onze webshop, krijgt u een bevestiging per e-mail met de bijgaande factuur.
De inhoud van de Webshop (met inbegrip van, maar niet beperkt tot tekeningen, foto`s, geluiden, films, afbeeldingen en tekst) is eigendom van Juwelina.

3. Betaalmethoden
Voor onze Nederlandse klanten zijn de volgende betaling opties zijn beschikbaar:
IDEAL betaling
PayPal betaling
Vooraf betalen
Onze Belgische klanten kunnen afrekenen door het Belfius systeem te gebruiken of door het bedrag vooraf over te maken.

Juwelina gebruikt een beveiligde betaling systeem van de toonaangevende financiële instellingen in de elektronische handel welk een maximale veiligheid van de betaling waarborgt (SSL-technologie).

4. Prijzen en verzendkosten
Juwelina verzendt haar artikelen per aangetekende en verzekerde post. Bij bestellingen boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Alle prijzen in de webshop zijn vermeld in euro's.

Als producten naar een bestemming buiten de EU worden geleverd, dan bent u verantwoordelijk voor eventuele douane kosten, invoerrechten of andere vergelijkbare kosten.

5. Verzenden
We verzenden uw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen nadat we uw betaling hebben ontvangen. Dit geldt voor de producten met een levertermijn van 1-2 werkdagen. Mocht u een product met een langere besteltermijn hebben besteld, dan wordt dat product overeenkomstig de genoemde termijn geleverd.  Alle artikelen verzenden we per aangetekende en verzekerde post via Post NL service. Na de verzending van de bestelling krijgt u van ons een bericht met de track & trace code.  Als de levering van het product is vertraagd, dan kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of u kunt ons bellen op 06-50869142

6. Retourneren
U hebt 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren.  
In het geval dat u uw bestelling wilt retourneren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 06-50869142

Deze regeling heeft geen betrekking op producten die worden geproduceerd of gewijzigd in overeenstemming met de wensen van de klant.
De voorwaarden voor het retourneren zijn er als volgt:
- de order is geannuleerd via [email protected] binnen veertien (14) dagen na de ontvangst van het product;
- het product is niet gebruikt en verkeert in de originele staat;
- het product is verpakt in zijn originele verpakking;
- het product wordt geretourneerd op kosten van de koper.

7. Privacybeleid
We respecteren uw privacy. Uw persoonsgegevens en andere informatie worden alleen en uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw bestelling.
Juwelina zal geen persoonlijke gegevens of andere informatie van de gebruiker overdragen aan een derde partij voor een ander doel dan het verwerken van de bestelling.

Juwelina behoudt zich het recht om persoonsgegevens en andere informatie van de gebruiker over te dragen aan de autoriteiten in het geval van overtreding van toepasselijke wet- en regelgeving.

8. Overmacht
Juwelina is niet aansprakelijk voor enige schending van haar verplichtingen uit hoofde van deze overeenkomst of vertragingen in het uitvoeren of het niet voeren in overeenstemming met deze overeenkomst, die worden toegeschreven aan oorzaken buiten de bedrijvigheid, inclusief maar niet beperkt tot brand, stakingen, arbeidsconflicten zijn, oorlogen, natuurrampen, handelingen of interventies door een overheidsinstantie, het falen van een common carrier, leverancier, hardware, software, browser, het netwerk niet of slecht functioneren.

9. Aansprakelijkheid
Juwelina is niet aansprakelijk voor indirecte schade of gevolgschade.

10. Toepasselijk recht en geschillen
Deze overeenkomst komt tot stand in de overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Alle geschillen die voortvloeien uit of in verband met deze overeenkomst worden neergelegd bij de Nederlandse rechtbank.