Over ons

Juwelina is de online juwelier voor betaalbare gouden sieraden met diamanten. Dankzij onze jarenlange ervaring van meer dan 10 jaar in het juweliersvak kunnen we hoogkwalitatieve diamanten aanbieden tegen betaalbare prijzen. 

Mobiel: 06-50869142 (vanuit het buitenland +31650869142)
Contactpersoon: Ina Hazekamp

E-mailadres: info@juwelina.nl

Juwelina staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
K.v.K. registratie nummer : 74573942 
BTW nummer: NL221356630B04
Rabobankrekening:
t.n.v. Juwelina Holland, IBAN: NL11RABO0310377838 
RABONL2U, Katwijk aan Zee

Registratieadres Juwelina
Versteeg 6b, 5331 PM
Kerkdriel, Nederland

Ons bedrijf huurt geen fysieke winkel. Omdat we deze kostenpost niet hebben, kunnen we onze sieraden goedkoper aanbieden.
Mocht u een sieraad toch willen bekijken, alvorens deze te bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak in Leiden of Wassenaar: info@juwelina.nl
Like ons op Facebook en volg alle aanbiedingen: Juwelier Juwelina Bollenstreek

We zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte gouden sieraden met diamanten. Onze focus ligt op het aanbieden van de conflictloze diamanten. Daarom zoeken we onze sieraden zeer zorgvuldig uit. 

Mocht u een ring willen laten vermaken, dan doen we dit graag voor u. Onze ervaren edelsmid kan ook uw naam of de naam van uw geliefde in de ring graveren. Tevens kunnen we een totaal nieuwe ring naar uw ontwerp maken. 

We verzenden onze juwelen naar alle landen in Europa per aangetekende en verzekerde post.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »